dijous, 19 de febrer del 2015

CALCULEM SUPERFÍCIES 4t

A matemàtiques hem estat estudiant les superfícies que ocupen els objectes. A tercer vam descobrir que les multiplicaccions les podiem representar en forma de rectangle o quadrat, i això ens ha servit per poder calcular la superfície de diferents figures. A l'aula hem treballat amb figures petites on utilitzàvem com a unitat de mesura els cm2. Però per calcular superfícies més grans hem utilitzat el m2.
La proposta era calcular la superfície de la pista de bàsquet i de la pista de futbol que tenim al pati.
Després de parlar amb el nostre grup com ho faríem, quin material necessitariem i decidir quines eren les línies que hauriem de mesurar, hem sortit al pati amb les cintes mètriques i ens hem posat a mesurar i a fer els nostres càlculs.










Finalment, a l'aula hem fet un posada en comú de les dificultats amb què ens hem trobat i de les solucions que hem pensat que ens anirien millor. En valorat les diferents maneres que hem tingut cada grup per calcular la superfície de les pistes. Hem pogut comprovar que no ha sigut una feina fàcil, tot i així hem estat molt engrescats fent-la i hem hagut de posar molt esforç per aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada