dijous, 9 d’abril del 2015

CONFERÈNCIES 4tA


Fa unes setmanes vam començar la roda de conferències sobre aquells temes que més ens motiven. Estem molt engrescats!

Les línies de Nazca




El Kimi ens ha fet la conferència sobre les misterioses e intrigants línies de Nazka. Uns dibuixos situats al desert de Nazka, a Perú.  L’hem trobat molt interessant!


Benamaurel







La Claudia ens ha explicat com és el poble de Benamaurel, província de Granada. Lloc on té família i sovint va de vacances. Amb fotografies i llibres,  ens ha fet saber les seves tradicions i les festes més típiques de la zona. Hem passat una bona estona!




Ariana Grande



La Laia ha realitzat la conferència sobre Ariana Grande. Una artista que està molt de moda entre el públic més jove. Ens ha explicat la seva biografia i hem escoltat diverses cançons. Ens hem divertit molt!


La Nina



La Itzel ens ha presentat a la seva simpàtica gossa Nina. Ens ha explicat com van acollir-la i les característiques de la seva raça, un Bichon Maltès. Abans de finalitzar, vam realitzar una titella d’aquesta raça. Mireu quin goig que fan!


Els dinosaures




L’Eugeni ens ha transportat a l’era dels "gran gegants", els dinosaures. Ens ha explicat les diferents espècies de dinosaures que van habitar la terra fa milions d’anys i les seves característiques més importants. Per acabar, hem estat observant uns fòssils d’allò més intrigants.



La pesca



Amb el Sergio hem passat una bona estona parlant sobre un dels seus hobbies, la pesca. Ens ha mostrat diferents hams i canyes que utilitza. A més, hem conegut els noms dels peixos que pesca més sovint.


Alemanya



La Wiam ens ha portat a fer turisme per Alemanya. Ens ha explicat quins eren els plats més típics i  les ciutats més importants.


SOS Golden




La Queralt ens ha fet la conferència sobre l’ associació SOS Golden. Hem conegut com rescaten i ajuden als gossos que estan més necessitats. D’aquesta associació va ser com  la Queralt i la seva família van adoptar la seva gossa Liberty. Per acabar, hem practicat l’origami fent un gos de paper. Aquí teniu el resultat!


SEVILLA

Amb la Carlota hem viatjat fins a Sevilla. Ens ha explicat quins són els plats més típics "las tapas" i els llocs més interessants per anar a visitar. També, ens ha mostrat un dels balls més tradicionals, el flamenc. Així que, hem passat una estona ben animada!





PARÍS

La Martina ha realitzat la conferència sobre París. Ha situat la ciutat al mapa i ens ha explicat a quina distància es troba de Sant Pere de Ribes. També, hem conegut de quantes maneres podem arribar-hi i vam comprovar que la més ràpida és agafant un avió. Després, va exposar informació sobre el parc d'atracccions Disneyland París, ens va repartir plànols del parc i va anar explicant el llocs més interessant.  Finalment, vam elaborar un zoòtrop, una joguina òptica on es pot veure la imatge en moviment.






Frankestein

Amb la Júlia, hem conegut el terrorífic personatge de l’escriptora Mary Shelley, Frankestein. La conferència ha finalitzat amb el visionat d’un fragment de la pel·lícula “El joven Frankestein” de 1974. Hem passat una bona estona!




El pàdel


L’Álex ha realitzat la conferència sobre el pàdel, un dels esports que practica habitualment. Ens ha explicat les normes de joc i els noms dels diferents tocs. Després, hem baixat a la pista on ens ho hem passat molt bé practicant.








La Viñuela
 
La Júlia Giménez ens va exposar les seves vivències a Vinyuela, un poble on ella i la seva família solen anar de vacances. Està situat a prop de de la ciutat de Màlaga. Va mostrar fotografies de la casa que té allà. Vam veure les diferents estances. Ens va sorprendre la seva forma arrodonida, ben curisosa. Tanmateix, va explicar-nos la història de la casa i alguna llegenda sobre fantasmes que ens va posar els pèls de punta. Vam passar una bona estona!
 

 Els avions

L’Aaron va fer la conferència sobre un dels seus temes preferits, els avions. A través de diferents imatges, vam veure diferents tipologies d’avions (des dels models més antics fins als més actuals). Per acabar, va posar-nos un fragment de la pel·lícula Madagascar on els personatges viatgen en un avió. Vam tenir molta marxa!
 
 
 
Els Sprinkles

Amb la Jennifer vam passar una tarda ben dolça. Ens va explicar un dels esmorzars i berenars típics d’Holanda. Es tractava d’agafar uns palitos de pa, sucar-los en mantega i després s'escollir virutes de diferent tipus com: xocolata blanca, negra, caramel...i es posaven pel danunt. Mmmm! Ens vam llepar els dits!
 
 
 
 


El coco

L’Antonio va portat la seva mascota Coco. Ens va explicar la seva història i com era el seu manteniment. Després, va mostrar algunes de les seves habilitats com: donar la poteta, estirar-se, donar voltes entre les cames... Vam passar una tarda molt divertida!

 
 
 
Fenòmens naturals
 
L'Itzan ens va explicar nombrosos i sorprenents fenòmens naturals. Vam quedar bocabats amb alguns d'ells com: les aurores boreals, roques navegants i el gran forat blau. Ens va agradar molt!
 
 
El Foxy
 
Amb el Sem vam passar una altra tarda de gossos. Ens va portar la seva mascota Foxy. És una raça orginària del Japó anomenada Shiba Inu. Ens va explicar quines eren les cures que necessita. Vam descobrir que era un animal que se l’havia de pentinar sovint ja que deixava molt de pèl. Va estar molt interessant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada